SISÄPIIRILÄISILTÄ KUULTUA.

ÄLÄ USKO VAIN MEITÄ.

Vaikka teemmekin työtä intohimolla, joudumme tekemään paljon töitä ihmisten luottamuksen eteen. Uskomme siihen, että kun autamme ihmisiä intohimolla, ammattitaidolla ja sydämellä - se myös huomataan.

Nämä palautteet ovat suoraan sisäpiiriläisten suusta. Olemme äärettömän kiitollisia jokaisesta palautteesta. Ne ovat kantava voima jatkaa auttamistyötä.

MITÄ SISÄPIIRILÄISET SANOVAT:


"Koen että olen oppinut syömään oikein ja jaksan sitä kautta paremmin töissä (päänsärkyä ei ole juuri ollenkaan). Painoakin on vähän lähtenyt, mutta suurimman muutoksen olen huomannut kiinteytymisessä, monet tutut on kertonut, että näytän paremmalta ja kyllä sen vaatteistakin huomaa. Kiitos siitä sulle! Uskon että tää on opettanut mulle koko loppuelämän parempia ruokailutottumuksia 😊🙏"

-EMMI


"Aikaisemmin olin syönyt liian vähän, kun olin yrittänyt painoa pois sekä aivan väärin. Nyt toimii vatsa sekä liikkua jaksaa hyvin. Minulla selässä madaltuneet selkänikamat, joten en pysty kaikkea urheiluakaan esimerkiksi salilla tekemään, mutta kun tekee niitä mitä voi ja liikkuu monipuolisesti, niin muuta ei tarvita. Kannattaa liittyä, suosittelen!"

-ANNIKA