VAIKUTA SISÄLTÖÖN.

Kerro suurin ongelmasi, ja me ratkaisemme sen.

7.1.2021

Kirjoittanut Jani Rantala

Share on LinkedInShare on PinterestShare on Instagram

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan Rasvanpolton portaat -sivujen sisältöön. Tavoitteenamme on auttaa juuri sinua irti dieettien ja laihduttamisen maailmasta. Haluamme silti, että pääset saavuttamaan unelmavartalon, paremman itsetunnon, sekä joustavan ja terveellisen elämäntyylin, jonka avulla olet myös energinen, terve ja aikaansaava.

Olemme nähneet ja kokeneet käytännön valmennustyössä lukuisia ongelmia, jotka ovat olleet kiinteän ja seksikkään vartalon saavuttamisen tiellä. Vaikka tiedämme paljon, tiedostamme sen, ettemme koskaan voi tietää kaikkea. Maailma muuttuu jatkuvasti ja niin myös ihmisten kokemat ongelmat.

Täytä lyhyt parin minuutin kysely, jotta pääsemme auttamaan sinua paremmin. Vastaukset eivät näy muille, mutta tulemme käyttämään niitä, jotta voimme kirjoittaa vastauksen juuri kokemaasi ongelmaan. Vastaukset julkaistaan artikkelien muodossa Rasvanpolton portaat -sivustolle, eikä niistä käy ilmi täyttämäsi henkilötietoja millään tavalla. Voit täyttää kyselyn myös täysin anonyyminä.

Pääset täyttämään kyselyn klikkaamalla alla olevaa nappia. Lämmin kiitos ajastasi 😊
Täytä kysely klikkaamalla tästä

LATAA ILMAINEN OPAS