Rasvanpolton portaat


Vapauta itsesi dieettien vankilasta - aloita eläminen

LATAA ILMAINEN OPAS

"Koen että olen oppinut syömään oikein ja jaksan sitä kautta paremmin töissä (päänsärkyä ei ole juuri ollenkaan). Painoakin on vähän lähtenyt, mutta suurimman muutoksen olen huomannut kiinteytymisessä, monet tutut on kertonut, että näytän paremmalta ja kyllä sen vaatteistakin huomaa. Kiitos siitä sulle! Uskon että tää on opettanut mulle koko loppuelämän parempia ruokailutottumuksia 😊🙏" -Emmi

PITKÄN KEHITYSTYÖN TULOS.

Oletko kyllästynyt noudattamaan mitä erinäköisempiä ruokavalioita, mutta silti paino tulee aina takaisin?

Eikö olekin ironista, että vaikka haluat tavoitella parempaa hyvinvointia laihduttamalla kehostasi kiinteän ja seksikkään, aiheuttaa sen tavoittelu lopulta kuitenkin vain lähinnä kurjia ajatuksia ja tunteita itseä kohtaan?

Muistatko sen tunteen, kun aloitat laihduttamisen suurella innolla ja huomaat vaa'an lukemien menevän alaspäin? Se tunne on huumaava - vaatteet alkavat käymään löysiksi, peilikuva muuttuu - sitä tuntee todella löytäneensä jotain merkittävää elämäänsä. Lopulta kuitenkin laihduttaminen alkaa muodostumaan raskaaksi. Vain tietyt ruoat ovat sallittuja ja nekin vain, jos punnitset ne keittiövaa'alla. Joudut kieltäytymään sosiaalisoimisesta ystävien kesken, oli se sitten kahvittelua, ravintolassa käyntiä tai juhlimista - koska eihän mikään niistä sovi ruokavalioon, siis kaloreihin tai makroihin.

Arjessa energiatasotkin alkavat olemaan matalat ja saat kuulla niistä lähipiiriltä. Alat itse havahtumaan tilanteeseen, ettei tässä nyt vain ole järkeä. Tämä ei sovi arkeesi, eikä tunnu omalta. Päätät lopettaa laihduttamisen ja kilot hiipivät takaisin viikkojen ja kuukausien kuluessa, kun palaat arkeen syömään mitä ikinä tuleekin mieleen.

Valmentajana saan asiakkaiksi vastaavia tapauksia lukuisia määriä joka vuosi. Taustalla on mitä erinäköisempiä dieettejä ja laihdutusyrityksiä. Oli kyse sitten VHH-dieetistä, PALEO-dieetistä, ketogeenisestä dieetistä, Atkins-dieetistä tai 5:2-paastodieetistä jne. Näitä kaikkia yhdistää yksi asia, jonka takia et voi saavuttaa pysyvää painonhallintaa. Se on juuri se ongelma, johon olen kehittänyt ratkaisun.

Satojen asiakkaiden, tuhansien tuntien opiskelun ja yli 15 vuoden oman kokemusasiantuntijuuden myötä kokonaisuus alkoi hahmottua. Aloin huomaamaan, mikä todellisuudessa on olennaista rasvanpoltossa ja kiinteytymisessä.

Miten voisin ujuttaa olennaiset ja toimivat osat asiakkaideni kiireiseen arkeen ilman, että se muistuttaisi laihduttamista? Kehitin vuoden ajan omaa menetelmää, testaten ja muokaten sitä rankalla kädellä. En tyytynyt kompromisseihin. Hyödynsin kaikkea oppimaani vuosien varrelta. Yhdistelin jo tunnettuja menetelmiä, muokkasin niitä ja lopulta loin jotain aivan uutta. Tässä se on nyt. Kaikkien saatavilla.

MITÄ OPAS PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

1

UUDENLAINEN AJANKÄYTTÖ RAVINTOON

EI enää ruokien punnitsemista, ruoka-ainelistojen tulostamista tai kalorien laskemista.

Olemme noin 16 tuntia päivässä hereillä, joten käytät ruoan suunnitteluun, hankkimiseen, valmistukseen ja kuluttamiseen suhteellisen suuren osan päivästäsi. Mielestäni ravintoon tulee käyttää aikaa ja energiaa ainoastaan sen verran, että se tuo pomminvarmoja tuloksia rasvanpolttoon, hyvinvointiin ja energiatasoihin, samalla maistuen hyvältä. Jäljelle jäävälle energialle ja ajalle sinulla riittää varmasti muutakin käyttöä kiireisessä arjessa.

Tämän takia tulet minimoimaan energian ja ajan, jonka joudut käyttämään ruokaan.

2

ERONTEKO KILPAURHEILUSTA JA TAVALLISESTA ARJESTA

Tiedätkö monen dieetin olevan kehitetty suoraan kilpaurheilun maailmasta tavallisille liikkujille? Vaikka saatat yhdistää tämän tehokkuuteen, on se päin vastoin. Kilpaurheilijan elimistö, arki, terveydentila ja moni muu asia eroaa oleellisesti sinusta. Älä siis soimaa itseäsi, jos et onnistu dieeteissä.

Olet hyvä just tollaisena kuin olet, joten ansaitset myös sinulle sopivan elämäntavan polttaa rasvaa.

3

YLLÄTTÄVÄ, JOIDENKIN MIELESTÄ JOPA SHOKEERAAVA TIETO

Tätä et halua missata. Kerron sinulle, mikä todella on pielessä eri dieeteissä. En usko, että olet kuullut tätä ennen. Mutta olen varma, ettet unohda tätä.

4

ENSIMMÄINEN ASKEL KOHTI UUDENLAISTA RASVANPOLTTOA

Kun tiedät, mikä on pielessä dieeteissä ja näet selkeästi niiden mahdottomuuden, on aika aloittaa matkasi kohti rasvanpolttoa ilman niitä. Kerron sinulle heti ensimmäisen portaan, miten pääset aloittamaan rasvanpolton ilman kalorien laskemista, ruoka-aineiden rajoittamista tai herkuttelun kokonaan lopettamista.

Annan sinulle myös työkalun seurata etenemistä. Ei, se ei ole vaaka missään nimessä. Siitä voit ottaa patterit irti, heittää kaapin pohjalle tai myydä vaikka Torissa.

SAATAT AJATELLA...

KUKA TEKEE TÄLLAISIA ILMAISEKSI?

Kyllästyin valmentajana kuulemaan jatkuvasti uusia tarinoita siitä, miten jotkin dieetit olivat toimineet, mutta niiden jälkeen jäi aivan tyhjän päälle. Monesti dieetin aikana pudotetut kilot tulivat takaisin, joskus jopa moninkertaisesti. Halusin luoda jotain kestävää, jotain mikä oikeasti muuttaa ihmisten elämän. Sellaisia työkaluja, mitä sinulla on käytössä aina, oli arki miten hektinen tahansa. Haluan puhtaasti auttaa omalta osaltani entistä enemmän ihmisiä painonhallinnan kanssa.

MITEN TÄMÄ VOI MUKA TOIMIA?

Tuloksiahan tulee, mitä enemmän ruokia tarkkailet ja mitä enemmän liikut? Näytän sinulle tämän olevan vain yksi totuus monimutkaisesta kokonaisuudesta. Tulet oivaltamaan, että rasvanpoltossa on kyse paljon muustakin. Tiedän tämän toimivan, koska olen testannut sitä jo asiakkaillani. Nyt on sinun vuoro.

VOINKO LADATA TÄMÄN NYT JA LUKEA MYÖHEMMIN OMALLA AJALLA?

Hyvä että kysyit! Tottakai voit. Ymmärrän, että tämä saattoi tulla sinulle aika yllättäen ja sinulla ei ole aikaa tutustua nyt enempää. Suosittelen, että lataat oppaan ja luet sen omassa rauhassa, jolloin pääset kunnolla syventymään siihen ja ottamaan opit käytäntöön.

VOINKO KOKEILLA OPASTA HETI?

Ehdottomasti! Itseasiassa, olisin todella iloinen, jos teet niin. Kirjoitin oppaan vain sen takia, että se tulisi myös käyttöön. Jätetään teoriakirjat kirjastoon pölyttymään, tällä oppaalla on tarkoitus tehdä tuloksia ihan oikeassa arjessa.

OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN?

Rasvanpolton portaita on testattu käytännön valmennustyössä. Se on mullistanut monen elämän. Sinä voit olla seuraava.